Energimassage (Sittande massage)

Energi massage är en form av akupunkturmassage och härstammar från Japan och bygger på traditionell kinesisk medicin med tanken att kroppen består av energi (QI) som rör sig.

Energimassage är välgörande för dig som har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Passar perfekt för dig som har ett stillasittande arbete framför datorn.IMG_0724

Energimassage balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter som även kallas energipunkter. Med hjälp av snabba tryck, skakningar, töjningar och korrigeringar av ryggens och axelpartiets muskler stimuleras blodcirkulationen och genomblödningen i musklerna ökar. Lymfsystemet aktiveras, blodtrycket påverkas gynnsamt, minskar stress och lösgör spänningar. Det innebär att när punkterna masseras kommer energin i kroppen igång och spänningar och blockeringar släpper, avslappningen blir djup och kroppen kommer i rätt balans.

Energimassage är en mycket effektiv behandlingsform, trötta ryggar mår bättre redan efter en behandling. Energimassagen är en förebyggande massage som innebär att dom fall där det redan gått så långt att man fått problem eller smärta bör andra mer specifika behandlingar sättas in.

När du får energimassage sitter du påklädd på en specialbyggd stol i en avslappnad ställning. Man använder inga oljor, så du är lika ren och fräsch efter behandlingen som innan. Behandlingen tar ca 25 – 30 min.

Effekter:

  • Förebygger värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud
  • Ger både en djup avslappning och uppiggande effekt
  • Löser spänningar i musklerna
  • Blodtrycket påverkas positivt
  • Minskar stress

Efter behandlingen känner man sig pigg, energisk och i balans. Har man många blockeringar kan man känna sig tillfälligt tröttare efter behandlingen för att senare bli piggare.

Drick mycket vatten efter varje behandling det hjälper kroppen lättare med utrensning av slaggprodukter.

30 min 400 kr

Frakt per order
* Fri frakt på stenar/pendlar/rökelser
Boka direkt

Boka tid

Vi har öppet efter överenskommelse - även lördagar och söndagar.

Vi tar emot
Varukorg
Kontakta oss

Namn (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)

Telefon

Ämne

Meddelande

Facebook
Vi finns på
Storgatan 29
574 31 Vetlanda
0702 - 23 61 40