Hot Stone Massage

 

Hot Stone massage är en djup avslappningsmassage med varma lavastenar och passar Dig som upplever vanlig massage lite “hårdhänt”. I och med värmen i kombination med aromaoljor kommer man längre in i musklerna utan att känna den smärta en annan djupgående behandling kan göra. Man arbetar med kroppens energibanor, meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa fysisk och andlig balans i kroppen. 

Hot Stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande, positivt energiflöde, främjar harmoni, ett meditativt tillstånd, en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Massage rörelsen med upphettade stenar motsvarar sex massagegrepp med bara händerna.  

Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar förmågan att lösa spänningar, ökar blod- och lymfcirkulationen, lindrar muskelvärk, stimulerar cellförnyelse och rensar ut slaggprodukter ur kroppen. Stenarna värms upp i ett vattenbad och placeras ut på olika punkter på kroppen samtidigt som Du får en skön massage.

Vid Hot Stone massage används handplockade lavastenar från Peru som är slipande och polerade. Stenarna innehåller olika mineraler, salt och järn och har en bra värmeabsorberande egenskap.  

Hot Stone massage bygger på en orientalisk filosofi och går tillbaka 3000 år då denna massagemetod användes i antika Kina och Indien. Metoden härstammar från den kinesiska medicinen och japanska massagen.

Drick mycket vatten efter varje behandling det hjälper kroppen lättare med utrensning av slaggprodukter.

Lämplig för Dig som:

  • Har dålig blodcirkulation
  • Är stressad och behöver varva ner
  • Har mycket celluliter
  • Har besvär med muskelspänningar, knutor och kramper
  • Vill ge dig själv en djup och total avslappning

 

Inte lämplig för Dig som är:

  • Gravid
  • Har hjärtproblem
  • Diabetes

70 min 750 kr

Frakt per order
Boka direkt
Vi tar emot
Varukorg
Kontakta oss

Namn (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)

Telefon

Ämne

Meddelande

Facebook
Vi finns på
Lädergränd 12
574 34 Vetlanda
0702 - 23 61 40